„Da, si muzica poate fi eleganta. Iar sonorizarea din seara concertului a fost impecabila, nu de putine ori am avut impresia ca ascultam o banda. Insa nici nu se pune problema de asa ceva, pentru ca Pink Martini este una dintre cele mai profesioniste trupe din lume. Se simte asta, de la instrumentele atat de bine inchegate, pana la atmosfera bandului, care parca s-ar cunoaste de-o viata. Se completeaza, se sustin, se joaca.
Pianistul Thomas Lauderdale este cel care a deschis concertul, spunandu-ne in romana cat de fericit este ca s-a intors in tara noastra. Trupa a fost insotita in acest concert de catre solista China Forbes. In 2013, Pink Martini a venit in Romania impreuna cu Storm Large.
Primele doua melodii, Amado Mio si Je Ne Veux Pas Travailler (pe care China aproape ca a cantat-o cu publicul) au fost doar o incalzire pentru ce avea sa urmeze. Melodii in engleza, franceza, germana, japoneza, croata, spaniola au incantat publicul timp de o ora si douazeci de minute.
Timothy Nishimoto a ramas asa cum il stim. Carismatic, nebun (in cel mai frumos sens posibil), un munte de energie. A dansat pe nesaturate cantand Donde estas, Yolanda? si ne-a invitat (tot in romana) sa ne punem centurile de siguranta in timp ce intepreta Zundoko-Bushi.
„Vrea cineva sa danseze? Este destul loc pe scena, haideti!”
Atat a trebuit sa spuna la un moment dat Thomas, ca scena s-a umplut de oameni care dansau ca si cum nimeni nu i-ar fi vazut. Sa reusesti sa faci asta in timp ce 4.000 de oameni te privesc…spune ceva despre vibe-ul pe care ti-l da muzica.” (Metropotam.ro)
„Muzica cântată şi emoţiile transmise în cele aproape două ore de concert au fost adunate din diverse culturi ale lumii. Pasiune spaniolă şi italiană, dragoste orientală, energie braziliană sau dor românesc, toate şi-au găsit locul în cadrul concertelor. Piesele „Quizas, quizas, quizas”, „Ich Dich Liebe”, „Anna (El Negro Zumbon)”, „Donde Estas, Yolanda”, „Ov Sirun Sirun”, „Una notte a Napoli” s-au regăsit în setlist-ul show-ului de la Bucureşti.
Pink Martini a trecut elegant dintr-un registru emoţional în altul, de la engleză, spaniolă, germană la arabă sau turcă, dovedind că muzica este unul dintre cei mai buni ambasadori din lume. Nu a lipsit nici umorul, mai ales la prezentarea pieselor „And Then You’re Gone” şi „But Now I’m Back”, care au simulat dialogul dintre doi iubiţi care se ceartă.” (iConcert.ro)